Logo Gràfics Retols

RETOLACIÓ DE VEHICLES

Retolació de vehicle bàsica

Retolacions amb vinil de tall o digital en funció de la imatge corporativa de l’empresa. Permet identificar el vehicle i promocionar la seva empresa amb una mínima inversió.

Retolació de vehicle semiintegral

Retolació amb vinil de tall o digital de fosa. Es poden fer realitat infinitat d’idees combinant imatges, textures, formes, etc. Ideal per a empreses que vulguin donar una imatge més completa i aconseguir un gran impacte visual amb un disseny simple i atractiu.

Retolació integral

Retolació total del vehicle. Depenent del disseny es pot realitzar amb vinil de tall, vinil digital de fosa o amb la combinació de tots dos. Es pot arribar a canviar completament el color del vehicle amb un seguit de vinils de colors i textures variades o retolar per complet el vehicle amb un disseny per tal de donar un impacte espectacular a la seva publicitat o imatge corporativa.

Retolació de flotes de vehicles

Li retolem la flota de vehicles amb la seva publicitat d’una manera homogènia, i adaptem la seva imatge a cada tipus de vehicle: motos, turismes, furgonetes, camions, remolcs o autobusos. Preus especials per a flotes.

GALERIA IMATGES